toppbanner-entreprenoerer-malerarbeider-malermesterne-1140x472
loader

Fyll ut skjemaet - så kontakter vi deg så fort vi kan

Navn:
E-post:
Telefon
Melding:

Malerarbeider

Mestere med stolthet for faget, gir trygghet for dine prosjekter

Daglig leder og malermester Sjur B. Hansen er født i malingsspannet, som tredje generasjons maler. Han har i nesten 40 år jobbet som maler og drevet egen bedrift i 15 av de årene. Slike mennesker har en tendens til å tiltrekke seg likesinnede.

Dermed er Malermestrene AS en skikkelig kompetansebedrift, med flere malermestere ansatt og dette utgjør til sammen 70 års mestererfaring.

Vi er stolte av å være malerne til både privat og proffmarkedet, spesielt at vi har fått lov å være det gjennom så mange år. Med en slik kompetanse vet vi også hva som skal til for å gi bedre økonomi og trivsel.

Det er mange malingsteknikker å beherske i maleryrket, vi er så heldig at vi har spisskompetanse innen alle malingsteknikker. Vi tar Helse, miljø og sikkerhet på alvor for både de som utfører arbeidet, samt omgivelsene rundt.

Vi er som sagt malere med stolthet for yrket, du som kunde skal kun forvente kvalitetsprodukter og ordentlig utførte jobber, der man ikke har brukt lettvinte løsninger.

Totalleverandør
Malermestrene AS er en totalleverandør når det gjelder oppussing. Malermestrene AS har god erfaring med prosjektstyring og entreprenør tjenester.

Dermed har vi vært en attraktiv samarbeidspartner for mange rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere, Epoxyarbeidere, arkitekter, interiørarkitekter og takarbeidere.

Gjennom flere års arbeid med forskjellige samarbeidspartnere, er vi sikre på at vi har funnet de vi mener leverer best kvalitet og virkelig er til å stole på.

Vi utfører behandling av
● gamle og nye trebygninger/ hus
● murfasader
● betongfasader
● platekledde fasader
● elementfasader
● Sprøytemaling av større industribygg

Malermestrene AS har til tider antikvariske arbeider. Disse utføres i samarbeid med firmaer med meget god innsikt i slike arbeider. Noen av våre oppdrag på denne fronten har vært universitetet i Oslo, Domus biblioteca, Domus Akademica og Botanisk Museum.
loader