Malermestrene AS
© 2018 Malermestrene post@malermester.no
Hvorfor bruke Malermestrene AS?
Malermestrene AS er et malerfirma i Oslo og Akershus som ble etablert i årsskiftet 2003 – 2004. Malermester og daglig leder Sjur B. Hansen er født i malingsspannet og har lang erfaring fra malerfaget. Som tredje generasjons malermester har han vært i faget siden 1980. Han har erfaring både som maler, formann og de siste 15 årene som mester i egen bedrift.

Malermester Sjur har drevet og vil drive med tradisjonelt maler- og gulvarbeider, både på større byggeprosjekter, rehabiliteringer og i privatmarkedet. Bedriften har ansatt malere og gulvleggere med lang erfaring fra nybygg, rehabilitering og serviceoppdrag. Her kan det nevnes blant annet Rikshospitalet, Regjeringskvartalet R5, sameier og borettslag, næringsbygg og rammeavtaler for det offentlige. I det siste segmentet har vi lang erfaring med service og rehabilitering for både sykehus, skoler, barnehager og annen offentlig eiendom.

Vi har fokus på utvikling
Vi i Malermestrene AS ønsker å videreutvikle de arbeidsområdene vi allerede har lang erfaring innenfor samtidig som vi søker nye plattformer sammen med andre yrkesgrupper for å forbedre/forsterke vårt tilbud av tjenester. Dette gjør at vi kan ta på oss totaloppdrag som inkluderer langt mer enn maling- og gulvarbeider. Det skjer stadig produkt- og metodeutvikling som vi forholder oss til og videreutvikler i samarbeid med våre ansatte. Faglig styrke, kvalitet og forutsigbarhet er viktig bærebjelker i vår kundebehandling.

Malermestrene AS har til tider antikvariske arbeider. Noen av våre oppdrag på denne fronten er Universitetet i Oslo Domus Biblioteca, Domus Akademica og Botanisk Museum.

Totalleverandør
Malermestrene AS er en totalleverandør når det gjelder oppussing.

Malermestrene AS har god erfaring med prosjektstyring og entreprenør tjenester. Dermed har vi vært en attraktiv samarbeidspartner for mange rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere, Epoxyarbeidere, arkitekter, interiørarkitekter og takarbeidere.
Gjennom flere års arbeid med forskjellige samarbeidspartnere, er vi sikre på at vi har funnet de vi mener leverer best kvalitet og virkelig er til å stole på.

Noen av våre samarbeidspartnere er:
● Håndverksgruppen
● Interiørarkitektene Unilon AS
● Inplace interiørarkitekt
● Beto Bygg
● Comfort Elektro AS
● Norsk Takfornying AS
● Gt Flis Mur og Epoxy
● Raffinert interiør AS


Se våre tjenester: For Entreprenør / Næring - For privatpersoner