Malermestrene AS
© 2018 Malermestrene post@malermester.no
Det er viktig for en maler å skjønne hvordan fargene forholder seg til hverandre, samt forstå hvordan underlagene og materialene fungerer sammen. Skal du investere i utvendig maling til huset ditt, er det greit å vite at malingen holder i mange år og får et fantastisk resultat. Det er faktisk slik at underlagene krever forskjellig behandling, du kan ikke behandle betong på samme måte som du behandler tre! En malermester må faktisk vite hvordan de behandler tegl, plast, metall, mur, puss, betong, tre og forskjellige type plater.

Mester i maling
Profesjonelle malere vil garantere at arbeidet er gjort riktig. Malermestrene AS er medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes landsforbund (MLF) noe som også resulterer i MLF garantier for våre kunder.Når du velger en maler, bør du velge en malermester. Vi har alle hørt skrekkeksempler på håndverkere som har utført dårlig arbeid, eller gått konkurs under et oppdrag. Vi er fagfolk og du skal forvente å få den kompetansen det medfører. Vi sørger for at arbeidet blir utført med høy kvalitet, til den prisen som er avtalt og innenfor den tidsrammen vi er blitt enige om.

Din trygghet er vår prioritet
Du kan føle deg trygg når du engasjerer Malermestrene AS fordi vi har høyt utdannede ansatte med lang erfaring. Dessuten garanterer forbundet vi er medlem av. Hvis bedriften/medlemmet går konkurs går du skadefri (forutsatt at det ikke er en uløst juridisk tvist mellom partene som må løses først). MLF garanterer for at en annen medlemsbedrift fullfører arbeidet med inntil kr 50.000,- for oppdraget, som er omfattet av malerfaget etter Norsk Standard 3420 del T: Maler og beleggsarbeider.

Det koster kanskje litt ekstra å ansette en malermester, men garantien og ekspertisen en malermester sitter inne med, vil spare deg for penger i det lange løp.

Hva gjelder garantien for?

Garantien dekker krav inntil kr 50.000,-. For å bli behandlet må kravet være større enn kr 7.500,-. Garantien gjelder for avtale om oppdrag mellom MLF medlemmer (oppdragstaker) og en forbruker etter Håndverkertjenesteloven. Garantien dekker alt arbeid på bygninger som er til personlig bruk for kunden selv og kundens nærmeste, dvs. oppussing av hus og hjem, hytter, garasjer osv. Garantien gjelder ikke for arbeid i forbindelse med nybygging. Garantien gjelder heller ikke for borettslag.